Zakelijke verzekeringen

Uit ervaring weten wij dat u als ondernemer unieke uitdagingen beantwoordt met onderscheidende producten en diensten. De adviseurs van Assurantiebedrijf Mooij en Partners kennen de uitdaging die u als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf op uw pad tegenkomt.

Als ondernemer wilt u exact weten welke verzekeringen voor uw bedrijf zinvol of overbodig zijn. Bovendien wilt u in één oogopslag zien hoe compleet uw verzekeringen zijn.

Ondernemers lopen uiteenlopende risico's, waardoor schade kan ontstaan aan hun middelen, personeel en organisatie. Naast de gebruikelijke schade- en aansprakelijkheidsverzekeringen zijn er vele verzekeringsvormen die betrekking hebben op de risico's op het gebied van financiën, arbeidsomstandigheden, reputatie etc. Verzekeringen dekken weliswaar de eventuele financiële schade, maar schade en calamiteiten kunnen er niet mee worden voorkomen.
Ook hier geldt dus: "voorkomen is beter dan genezen".

Assurantiebedrijf Mooij en Partners analyseert, adviseert en bemiddelt voor u. Als specialist en onafhankelijk tussenpersoon kennen wij de maatschappijen en verzekeringsmogelijkheden.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.